Professionele alarmopvolging vanuit de Alarmcentrale

Gaat uw telefoon wel eens ‘s nachts en hoopt u maar steeds dat het niet de alarmcentrale is? Vermijd deze situatie voorgoed en breng uzelf in veiligheid. Stuffers Bewaking verzorgt het complete proces voor u. In opdracht van de alarmcentrale zorgen wij als eerste voor de controle van het gealarmeerde object. Wanneer het alarm van uw bedrijfspand af gaat, zijn wij direct ter plaatse. Ook zorgen wij voor de afhandeling. U hoeft dus nooit meer zelf naar uw pand wanneer het alarm afgaat om in uw eentje in het donker op de politie te moeten wachten.

Wij zijn als alarmcentrale werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp en Diemen.

Verminder de keren dat uw alarm afgaat met gerichte bewaking

Dat uw alarm ooit misschien een keer af zal gaan is natuurlijk onvermijdelijk, maar u kunt het risico op bijvoorbeeld inbraken wel drastisch verlagen. Stuffers Bewaking kijkt samen met u naar de meeste geschikte en gerichte aanpak van bewaking voor uw eigendommen, zodat deze optimaal beveiligd blijven. Heeft u bijvoorbeeld een industrieterrein met meerdere panden en wilt u dat het complete terrein goed bewaakt wordt? Kies dan naast de alarmopvolging voor onze mobiele surveillance. Onze surveillances hebben een risicobeperkend effect door het roulerende tijdschema. Wanneer u meer veiligheid wilt, kies dan naast onze alarmopvolging voor onze hondenbrigade. Onze gediplomeerde begeleiders met gecertificeerde honden zijn een aanvulling op onze diensten. De honden hebben door hun aanwezigheid alleen al een repressieve werking.

Bescherm uw pand ook overdag

Naast de nachtelijke bescherming door middel van toezicht vanuit een alarmcentrale, is het ook belangrijk om uw pand overdag te beschermen. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een winkelpand? Overweeg het dan eens om overdag beveiliging in te schakelen. Door de aanwezigheid van onze beveiligingsmedewerkers tijdens onze winkelsurveillance zal het aantal diefstallen en vernielingen aanzienlijk afnemen. De aanwezigheid heeft namelijk een preventieve werking en bovendien zal het winkelende publiek zich hierdoor op zijn gemak voelen. Is er een spoedgeval? Dan zijn wij direct ter plaatse en leveren wij gediplomeerde beveiligingsmedewerkers in de regio. Onze opgeleide beveiligingsmedewerkers weten hoe zij in noodsituaties adequaat moeten handelen, zodat ze uw veiligheid niet in gevaar brengen.

Schakel onze alarmopvolging in

Wilt u het nooit meer zelf op hoeven lossen wanneer het alarm van uw pand afgaat? Kies dan nu voor onze alarmopvolging in opdracht van de alarmcentrale en vergeet uw zorgen. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies via 020-6100062 of stuur een e-mail naar info@stuffers.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze website. Wij verzekeren uw veiligheid graag met onze alarmopvolging!