Diensten van Stuffers

Hieronder vindt u alle diensten waarvoor u ons kunt inschakelen

Alarmopvolging

In opdracht van een alarmcentrale verzorgd Stuffers Bewaking de controle van het gealarmeerde object. En verzorgd de afhandeling.

Bedrijfsbeveiliging

Het verzorgen van controle op in/uitgaande goederen en of personen. Visitatie door middel van steekproeven aan personen of goederen voorkomt onbevoegd in/uitgaand verkeer.

Bouwplaats bewaking

Het volledig of gedeeltelijk uitvoeren van bewaking welke in overleg met de opdrachtgever is samen te stellen.

Hondenbrigade

Gediplomeerde geleiders met gecertificeerde honden zijn een aanvulling op onze diensten. De aanwezigheid van de honden brigade op industrietereinen heeft een bewezen repressieve werking. In samenwerking met de mobiele surveillance zeer geschikt voor afgelegen objecten.

Receptiediensten

Onze beveiligingsmedewerkers verzorgen aanname van telefoon, het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers.
Wij zijn ons er van bewust dat wij hierbij het visitekaartje van uw bedrijf zijn.

Mobiele surveillance

Geschikt voor op bedrijfs- en industrieterreinen. De surveillances van Stuffers Bewaking hebben een bewezen risicobeperkend effect. De surveillances worden uitgevoerd met opvallende dienstvoertuigen waarin zich een beveiligingsmedewerker bevind. Vanwege roulerend tijdschema van de surveillance is deze vorm van beveiliging zeer effectief.

Winkelsurveillance

De aanwezigheid van de beveilligings medewerkers heeft een preventieve werking waardoor het aantal diefstallen en vernielingen bewezen afneemt.
Het winkelend publiek voelt zich door de aanwezigheid van de winkelsurveillance op zijn gemak.

Objectbewaking

De beveilligingsmedewerker voert zijn of haar taken uit in en om het te bewaken object. Dit kan een (leegstaand) kantoorgebouw of (afgelegen) industrieel complex zijn. Door middel van portofoon wordt contact onderhouden met de centrale welke in geval van calamiteiten contact opneemt met de specifieke hulpdienst.

Spoedopdrachten

Het direct leveren van gediplomeerde beveiligingsmedewerkers in de regio.

Transportbeveiliging

Het bewaken van uw waardevolle transport tijdens de rust of slaap uren van de chauffeur. Het (anoniem) volgen van het transport van afzender naar geadresseerde.