Bewaking op elk mogelijk vlak

Stuffers Bewaking biedt bescherming voor elk soort bedrijf en elk soort pand. Bent u winkeleigenaar, bezit u een industrieterrein of heeft u een bouwplaats? Dan bekijken wij per situatie samen met u wat de beste vorm van bewaking is voor uw eigendom. Deze bewakingsdiensten ondersteunen wij met onze hondenbrigade: een krachtige aanvulling met gediplomeerde geleiders en gecertificeerde honden. Door de repressieve werking van deze hondenbrigade is deze service uiterst geschikt voor afgelegen objecten.

De hondenbrigade: een risicobeperkend effect

Soms is alleen beveiliging niet genoeg. Tegenwoordig wordt bijna elk pand wel beveiligd, maar blijven vandalisten actief. Daarom is het slim eens te overwegen of een hondenbrigade geschikt is voor u. Bezit u een afgelegen object of wilt u simpelweg meer beveiliging omdat er voorheen een keer bij u ingebroken is? In combinatie met bijvoorbeeld onze mobiele surveillance zorgt een hondenbrigade voor een risicobeperkend effect. De surveillances worden uitgevoerd met opvallende dienstvoertuigen waar zich beveiligingsmedewerkers in bevinden. Door het roulerende tijdschema is deze vorm erg effectief. Wanneer deze beveiligingsmedewerkers gecertificeerde honden bij zich hebben, zal dit een dreigend effect hebben. Honden pikken geuren namelijk direct op en zullen snel in de gaten hebben wanneer er indringers zijn.

Beveiliging van hoog niveau

Het is logisch dat bij ons bedrijf veiligheid voorop staat. Omdat wij er zeker van willen zijn dat de veiligheid die wij u bieden het veiligst mogelijk is, nemen wij alleen de beste en gediplomeerde beveiligers in dienst. Zij weten hoe zij in situaties moeten handelen, ook uitzonderlijke. Is er een spoedgeval? Wij leveren dan direct beveiligingsmedewerkers in de regio die weten hoe ze adequaat moeten handelen. Wanneer dit wordt gecombineerd met onze hondenbrigade, zorgt dit voor een directe, veilige en repressieve aanpak.

Beveilig optimaal met een hondenbrigade

Wanneer u uw personeel, uw eigendommen en uzelf op de meest effectieve manier mogelijk wilt beveiligen, kies er dan voor om u vrijblijvend door ons te laten informeren over onze hondenbrigade. Repressief, veilig en effectief: een hondenbrigade schrikt vandalen sneller af. Wacht niet langer en breng uw eigendom in veiligheid. Neem contact met ons op via 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl. Ook kunt u ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij helpen u graag met onze gecertificeerde honden en onze professionele bewaking!