Beveilig uw winkel en uw klanten met onze winkelsurveillance

Voelt u zich veilig in uw winkel? Dat is een goed teken, alleen wil dat niet altijd zeggen dat uw winkelpubliek zich ook veilig voelt in uw winkel. Door de toenemende dreigingen in de samenleving voelen mensen zich de laatste tijd minder veilig. Speel hier daarom goed op in en maak gebruik van onze winkelsurveillance. De aanwezigheid van onze beveiligingsmedewerkers heeft een preventieve werking. Hierdoor neemt het aantal diefstallen/vernielingen bewezen af. Is er een noodgeval, dan lossen wij dit voor u op. Onze medewerkers zijn ingesteld op spoedsituaties en kunnen adequaat handelen. Is er op het moment van het noodgeval te weinig beveiliging aanwezig in uw winkel? Via portofoons nemen onze medewerkers contact op met de centrale die in geval van calamiteiten contact opneemt met de specifieke hulpdienst. Ook leveren wij direct gediplomeerde veiligheidsmedewerkers om de huidige medewerkers bij te staan tijdens de winkelsurveillance.

Bescherm uw goederen en uw personeel

Wanneer u een winkel bezit, bent u vrij afhankelijk van uw goederen en uw voorraad. Overweeg daarom, naast het gebruik van winkelsurveillance, eens om uw goederen te beveiligen van afzender naar geadresseerde. Stuffers Bewaking biedt professionele transportbeveiliging waarbij we uw transport anoniem volgen tot aan de eindbestemming. Wanneer u niet alleen uw goederen wilt beschermen maar ook uw chauffeurs, dan hebben wij ook hier een oplossing voor. Tijdens de rust- of slaapuren van de chauffeur bewaken wij zowel de goederen als de chauffeur zelf. Hierdoor bent u er zeker van dat uw personeel veilig aankomt bij de eindbestemming.

Winkelsurveillance: bescherm ook na sluitingstijd

Omdat de voorraad in een winkel vaak goed en opvallend te zien is, is het belangrijk dat u naast winkelsurveillance ook gebruik maakt van een goede beveiliging na sluitingstijd. Kijk daarom eens naar een van onze vele beveiligingsmogelijkheden: wij bieden onder andere mobiele surveillance, bedrijfsbeveiliging, object bewaking en als toevoeging aan onze services hebben wij ook een hondenbrigade. Heeft u bijvoorbeeld geen zicht meer in hoeverre er een controle op in- en uitgaande goederen wordt uitgevoerd en wie er allemaal uw winkelpand betreedt? Denk er dan eens over na om onze winkelsurveillance te combineren met onze bedrijfsbeveiliging. Wij verzorgen de controle op in- en uitgaande goederen en personen en controleren dit door middel van steekproeven aan personen of goederen.

Neem contact op voor effectieve winkelsurveillance

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl en we kijken samen naar de winkelsurveillance die het beste bij u en uw winkel past.