Objectbeveiliging op hoog niveau

Bij Stuffers Bewaking in Amsterdam en omstreken wordt uw object, bijvoorbeeld een (leegstaand) kantoorgebouw of een (afgelegen) industrieel complex, bewaakt door onze gediplomeerde beveiligingsmedewerkers. Heeft u speciale wensen omtrent uw objectbewaking? Wilt u ons slechts deels de bewaking uit laten voeren of wilt u juist meer beveiliging? Voor beide situaties bieden wij bewaking en beveiliging die precies bij uw wensen past. Als ondersteuning in de beveiliging kunnen wij zelfs voor een hondenbrigade zorgen. Hierdoor blijven indringers op afstand en wordt uw object optimaal beschermd door onze objectbeveiliging.

Stuffers Bewaking: overal op voorbereid

Als betrouwbare bewakingspartner moeten wij overal op voorbereid en ingespeeld zijn. Zo houden wij altijd rekening met nodige spoedgevallen. Doordat wij met portofoons onderling contact onderhouden met elkaar en met de centrale, worden de hulpdiensten meteen opgeroepen in het geval van calamiteiten. Ook leveren wij direct gediplomeerde beveiligingsmedewerkers in de regio die de objectbewaking ondersteunen. De aanwezigheid van onze medewerkers zal het aantal diefstallen en vernielingen afnemen omdat de beveiliging van Stuffers Bewaking een bewezen preventieve werking heeft.

Objectbeveiliging met onze hondenbrigade

Beveiligt u uw object wel, maar zijn er toch nog inbraken? Kies er dan eens voor om gebruik te maken van onze objectbeveiliging gecombineerd met onze hondenbrigade. Gediplomeerde begeleiders zijn samen met hun gecertificeerde honden een waardevolle aanvulling op onze diensten. Honden hebben namelijk een ontzettend goed reukvermogen en zullen het meteen ruiken wanneer er indringers zijn. Ook heeft de aanwezigheid van onze hondenbrigade een bewezen repressieve werking. Daarom is de inzet van honden in combinatie met onze objectbeveiliging zeer geschikt voor afgelegen objecten.

Alarmopvolging als extra beveiliging

Om uw objectbeveiliging compleet te maken, kunt u naast onze hondenbrigade gebruik maken van onze alarmopvolging. In opdracht van de alarmcentrale verzorgt Stuffers Bewaking de controle van het gealarmeerde object en vervolgens de afhandeling. Hierdoor is uw objectbeveiliging optimaal en hoeft u nooit meer zelf naar uw pand wanneer het alarm afgaat.

Profiteer nu van onze objectbeveiliging

Bij Stuffers Bewaking hoeft u niet bang te zijn dat u naast uw objectbeveiliging iets mist. Door de aanvullende diensten zoals onze alarmopvolging of onze hondenbrigade bent u er zeker van dat uw eigendommen beschermd blijven. Neem voor meer informatie over de objectbeveiliging gerust eens contact met ons op via: 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl.