Risicobeperkende mobiele surveillance

Bezit u een bedrijfs- of industrieterrein en weet u niet waar u moet beginnen met beveiligen? Geen paniek, Stuffers Bewaking heeft ervaring in het professioneel en effectief bewaken van grotere gebieden. Voor de grotere terreinen en gebieden zetten wij vaak onze mobiele surveillance in. Deze surveillances worden uitgevoerd met opvallende dienstvoertuigen waarin zich een beveiligingsmedewerker bevindt. Om ervoor te zorgen dat het complete terrein beveiligd wordt, hanteren wij een roulerend tijdschema. Hierdoor is de mobiele surveillance zeer effectief en wordt er geen enkel deel van het terrein over het hoofd gezien.

Ook in noodgevallen direct ter plaatse

Wanneer uw industrieterrein bijvoorbeeld in een afgelegen gebied staat, dan spelen wij daar goed op in. Door middel van portofoons wordt er contact onderhouden met de centrale. Zij nemen in geval van nood direct contact op met de specifieke hulpdiensten zodat zij direct ter plaatse zijn. Ook zijn onze medewerkers getraind op noodgevallen. Is er spoed? Dan leveren wij direct gediplomeerde beveiligingsmedewerkers in de regio die de mobiele surveillance bijstaan. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat uw afgelegen pand gevaar loopt. Stuffers Bewaking combineert de juiste veiligheidsdisciplines en zorgt zo voor de optimale bescherming van uw eigendommen.

Een ijzersterke mobiele surveillance? Zet de hondenbrigade in

Bent u overtuigd van onze mobiele surveillance, maar wilt u net dat extra stukje beveiliging? Informeer dan eens over onze hondenbrigade. De gediplomeerde begeleiders zorgen er samen met hun gecertificeerde honden voor dat onze surveillance wordt aangevuld met wat extra veiligheid. De felle en dreigende aanwezigheid van de hondenbrigade op bijvoorbeeld uw industrieterrein heeft een bewezen repressieve werking. Honden hebben een sterk reukvermogen en ruiken het direct wanneer er indringers op uw terrein zijn. Ook zullen indringers sneller worden afgeschrikt door de honden. In samenwerking met de mobiele surveillance is deze combinatie erg geschikt voor afgelegen objecten en industrie- of bedrijventerreinen.

Beveilig uw pand het meest effectief

Wilt u meer te weten komen over hoe wij met onze mobiele surveillance te werk gaan en heeft u behoefte aan advies over hoe onze surveillance het beste kan worden ingezet om uw pand te beveiligen? Wij voorzien u vrijblijvend van het beste advies. Bel ons voor meer informatie op 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Met onze mobiele surveillance helpen we u graag aan een professionele beveiliging!