Betrouwbare en professionele bewaking

Door ons brede aanbod aan beveiligingsdiensten zijn wij expert op vele fronten. Wij bieden onder andere bedrijfsbeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking en bouwplaatsbewaking. Ook hebben wij een hondenbrigade, verzorgen wij receptiediensten, werken wij met een mobiele surveillance en doen wij aan transportbeveiliging. Door deze opties en disciplines te combineren, zorgen wij samen voor de bedrijfsbeveiliging die het beste bij u past.

Effectieve bedrijfsbeveiliging

Heeft u een bedrijf met ontzettend veel in- en uitgaande goederen, maar wordt er eigenlijk helemaal niet gecontroleerd wat er in- en uitgevoerd wordt? Bij onze visitaties worden personen of goederen steekproefsgewijs goed gecontroleerd. Door strengere controles voorkomt dit onbevoegd in- en uitgaand verkeer. Hierdoor heeft u een beter overzicht en weet u zeker dat er alleen vertrouwde personen en goederen binnenkomen. Wilt u liever overstappen naar een receptie als bedrijfsbeveiliging? Dan kunnen wij dit ook verzorgen. Onze beveiligingsmedewerkers dragen verantwoordelijkheid voor het aannemen van de telefoon, het ontvangen en het doorverwijzen van uw bezoekers. Hierbij zijn onze medewerkers zich er goed van bewust dat zij het visitekaartje van uw bedrijf zijn.

Bedrijfsbeveiliging: beveilig ook uw transport naar uw bedrijf toe

Wanneer u dagelijks veel goederen in- en uitvoert, bent u waarschijnlijk ook afhankelijk van deze goederen omdat deze van waarde zijn. Heeft u er daarom al eens over nagedacht om uw goederen te laten beschermen? Stuffers Bewaking biedt professionele transportbeveiliging, waarbij we uw transport volgen van het transport van afzender naar geadresseerde. Wilt u ook de veiligheid van uw chauffeurs garanderen? Dan kunnen wij uw waardevolle transport ook tijdens de rust of slaapuren van de chauffeur bewaken.

Bewaak uw pand ook buiten werktijd

Vergeet niet naast de dagelijkse bewaking en controle ook te denken aan hoe uw pand er ‘s nachts bijstaat. Stuffers Bewaking heeft namelijk ook verschillende soorten bedrijfsbeveiliging zodat uw eigendommen buiten werktijd ook goed beveiligd zijn. Wij bieden bijvoorbeeld objectbewaking, waarbij uw gebouw door onze medewerkers goed bewaakt wordt. Door middel van portofoons houden de beveiligingsmedewerkers contact met elkaar en met de centrale, zodat er in geval van nood direct contact opgenomen kan worden met de specifieke hulpdienst.

Beveilig uw bedrijf met onze bedrijfsbeveiliging

Bent u benieuwd naar onze precieze werkwijze en hoe wij er met onze bedrijfsbeveiliging voor kunnen zorgen dat uw bedrijf goed beveiligd wordt? Neem dan gerust eens contact met ons op en we voorzien u graag van vrijblijvend advies. Bel ons voor meer informatie op 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Graag helpen we u met onze effectieve bedrijfsbeveiliging!