Bouwplaats beveiliging: onmisbaar

Een bouwplaats is een makkelijk doelwit. ‘s Avonds is er niemand te vinden, er liggen veel losse onderdelen omdat de verbouwing vaak in volle gang is en er staan waardevolle machines. Om deze waarde niet te verliezen, is het van groot belang om onze bouwplaats beveiliging in te schakelen. Een bouwplaats moet namelijk niet makkelijk te betreden zijn. Omdat het vaak een groot oppervlak bedraagt, is het moeilijk om op elk mogelijk moment overal dezelfde beveiliging te bieden. Toch zorgt Stuffers Bewaking ervoor dat door middel van onze bouwplaats beveiliging uw bouwplaats optimaal beveiligd wordt.

Mobiele surveillance beschermt uw complete gebied

Vaak is het lastig om een groter object te beveiligen. Er moeten bijvoorbeeld meer beveiligers in om het complete gebied te dekken. Wij bieden een professionele beveiliging van uw bouwplaats doordat wij onder andere gebruik maken van een mobiele surveillance. Door de medewerkers in opvallende dienstvoertuigen te laten opereren en dit te combineren met een roulerend tijdschema, is deze vorm van het beveiligen van uw bouwplaats erg effectief voor bouwplaatsen. Door middel van portofoons wordt contact op de bouwplaats onderhouden met de centrale welke in geval van nood contact op neemt met de specifieke hulpdienst. Ook weten onze opgeleide medewerkers goed hoe zij adequaat moeten handelen in noodsituaties en zijn wij direct ter plaatse.

Beveiligde transport naar uw bouwplaats

Vaak heeft een bouwplaats veel waardevolle onderwerpen en materialen nodig, die als eerste moeten worden vervoerd naar de bouwplaats zelf. Herkent u dit, en wilt u zeker weten dat zowel uw personeel als uw materialen op uw bouwplaats veilig bij de bestemming aankomen? Combineer dan onze bouwplaats beveiliging met onze transportbewaking. Wij bewaken uw waardevolle transport, ook tijdens de rust of slaapuren van de chauffeur. Ook kunnen wij, wanneer gewenst, anoniem het transport volgen van afzender naar geadresseerde. Hierdoor bent u er verzekerd van dat uw chauffeurs en uw materialen veilig aankomen bij uw bouwplaats, waarna wij door kunnen gaan met de beveiliging van uw bouwplaats.

Breng uw bouwplaats in veiligheid

Heeft u momenteel een bouwplaats die u nog niet beveiligt, of wilt u professionelere beveiliging dan de bouwplaats beveiliging die u op het moment heeft? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden zodat de bewaking wordt samengesteld die het beste bij u en uw eigendom past. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Doe uzelf niet langer tekort en maak gebruik van onze bouwplaats beveiliging!