Beveiliging in Amstelveen: (object)beveiliging, alarmcentrale en alarmopvolging

Zoekt u een oplossing waarmee uw personeel, uw klanten, uw eigendommen en uzelf in Amstelveen in een keer beschermd zijn? Kies dan voor de beveiliging van Stuffers Bewaking. Doordat wij verschillende vormen van bewaking kunnen bieden, kunnen wij u optimaal beschermen. We bieden in Amstelveen onder andere mobiele surveillance, winkelsurveillance en bedrijfsbeveiliging, maar ook transportbeveiliging. Zo zorgen wij ervoor dat uw chauffeurs beschermd worden tijdens het vervoeren van uw producten en heelhuids aan zullen komen bij de geadresseerde.

Bewaking voor elk soort bedrijf

Heeft u een bouwplaats, beheert u een industrieterrein of bent u winkeleigenaar? Voor bijna elke situatie biedt Stuffers Bewaking wel een oplossing nabij Amstelveen. Wilt u om bepaalde redenen de bewaking maar gedeeltelijk laten uitvoeren door ons? Dit is geen enkel probleem. In overleg met u kijken we samen naar de beste oplossing en stellen we de best bijpassende bewaking samen. Onze bewakingsdiensten ondersteunen wij met een aanvulling op onze diensten: wij bieden gediplomeerde leiders met gecertificeerde honden. De aanwezigheid van deze hondenbrigade op bijvoorbeeld industrieterreinen in Amstelveen heeft een bewezen repressieve werking.

Opgeleide bedrijfsbeveiligers

U hoeft bij Stuffers Bewaking niet bang te zijn dat onze beveiligers uw eigendommen in Amstelveen zonder diploma’s bewaken. Al onze medewerkers zijn opgeleide bedrijfsbeveiligers die goed door hebben welke verantwoordelijkheid zij bij zich dragen. Dit is onder andere goed terug te zien in onze receptiediensten. Onze beveiligingsmedewerkers verzorgen hierin het aannemen van de telefoon en het ontvangen en het doorverwijzen van uw bezoekers. In dit proces zijn wij ons er goed bewust van dat wij het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Uw klanten ontmoeten uw bedrijf namelijk via uw eerste aanspreekpunt en vaak zijn wij dat. Door onze professionaliteit weten wij hier goed mee om te gaan en staan we uw klanten in Amstelveen beleefd te woord.

Uw bewakingspartner voor Amstelveen en omstreken

Bij ons hoeft u absoluut niet bang te zijn dat u ook maar iets mist op het gebied van bedrijfsbeveiliging in Amstelveen. Doordat wij verschillende beveiligings disciplines en methodes combineren en toepassen zorgen wij ervoor dat uw eigendommen optimaal beveiligd worden. Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 020-6100062 Of mail ons via info@stuffers.nl. Beveilig uw eigendommen in Amstelveen op een professionele en betrouwbare manier!