Beveiliging van A tot Z in Amsterdam

Van alarmopvolging tot mobiele surveillance en van objectbewaking tot bouwplaatsbeveiliging: wij zijn hier als ervaren beveiligingsbedrijf in thuis. Staat uw pand in Amsterdam bijvoorbeeld in een afgelegen gebied? Dan bieden wij bewaking in de vorm van een hondenbrigade, wat voor een zeer repressieve werking zorgt. Wanneer dit wordt gecombineerd met onze mobiele surveillance, zal dit zorgen voor een optimale objectbewaking in Amsterdam.

Alleen gediplomeerde veiligheidsmedewerkers

Bij Stuffers Bewaking in Amsterdam hoeft u niet te twijfelen over het opleidingsniveau van onze medewerkers. Bij Stuffers Bewaking beschikken onze veiligheidsmedewerkers over de diploma’s die nodig zijn om uw eigendommen op een professionele manier te beveiligen. Onze medewerkers realiseren zich dat zij eindverantwoordelijke zijn van uw bezit en nemen dit dan ook serieus. Een vorm van onze objectbeveiliging is onze receptiedienst. Onze beveiligingsmedewerkers verzorgen het aannemen van de telefoon en het ontvangen en doorverwijzen van uw bezoekers. Wij zijn ervan bewust dat wij hierin het visitekaartje van uw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam zijn. Dit is een teken van onze professionaliteit.

Winkelsurveillance en transportbeveiliging: houd uw personeel veilig

Heeft u een winkel in Amsterdam waar u bijvoorbeeld uw voorraad in heeft opgeslagen en wilt u dat dit goed beveiligd wordt? Of heeft u vaak waardevolle transport en wilt u de veiligheid van uw chauffeurs niet in gevaar brengen? Schakel dan onze beveiliging in.
De aanwezigheid van onze beveiligingsmedewerkers heeft een preventieve werking waardoor het aantal diefstallen en vernielingen bewezen afneemt. Ook zal uw publiek in Amsterdam dit merken. Tegenwoordig moet er goed worden ingespeeld op de toenemende dreigingen in de samenleving. Doordat u uw bedrijfspand goed beveiligt met onze winkelsurveillance, zal het winkelende publiek zich meer op zijn gemak voelen. Wanneer u waardevolle transport heeft en u uw chauffeurs wilt beveiligen, kunnen wij ervoor zorgen dat zij tijdens de rust of slaapuren worden beveiligd. Ook kunnen wij uw chauffeurs volgen vanaf Amsterdam naar de geadresseerde. Is er een spoedgeval? Dan leveren wij zo snel mogelijk gediplomeerde beveiligingsmedewerkers.

Uw bewakingspartner voor Amsterdam en omstreken

Bij ons hoeft u absoluut niet bang te zijn dat u ook maar iets mist op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Doordat wij verschillende beveiligingsdisciplines en -methodes combineren en toepassen, zorgen wij ervoor dat uw eigendommen optimaal beveiligd worden. Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 020-6100062 of mail ons via
info@stuffers.nl. Beveilig uw eigendommen in Amsterdam op de meest veilige manier!