Stuffers: alarmcentrale, (object)beveiliging en hondenbridagde

Door ons veelzijdige aanbod in manieren van beveiliging, bent u er zeker van dat uw eigendom in Zaandam te allen tijde optimaal beschermd is. Wij bieden voor de omgeving Zaandam en omstreken onder andere mobiele surveillance, alarmopvolging, bedrijfsbeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, transportbeveiliging en receptiediensten. Als aanvulling van onze diensten hebben wij ook een hondenbrigade, wat zorgt voor een repressieve werking.

Houd uzelf en uw personeel veilig in Zaandam

Doordat er steeds meer veiligheidsdreigingen zijn voor de samenleving, is het voor bijvoorbeeld winkeleigenaars belangrijk om hier op in te spelen. Bezoekers, maar ook medewerkers van uw winkel, moeten zich veilig voelen in uw winkelpand. Door professionele winkelsurveillance zal iedereen zich meer op zijn gemak voelen. Heeft u naast winkelpersoneel ook chauffeurs die moeten worden beschermd omdat zij kostbare voorraden vervoeren van Zaandam naar geadresseerden? Ook daar heeft Stuffers Bewaking de ideale oplossing voor. Onze bewakers volgen uw chauffeur wanneer hij onderweg is en kunnen hem ook bewaken wanneer hij bijvoorbeeld aan het rusten of slapen is. Hierdoor worden uw medewerkers optimaal beschermd.

Mobiele surveillance: een zeer effectieve vorm van beveiliging

Op zoek naar beveiliging voor uw bedrijfs- en industrieterreinen in Zaandam? De surveillances van Stuffers Bewaking zijn een zeer effectieve vorm van beveiliging. Bedrijfs- en industrieterreinen hebben vaak een grote oppervlakte. Daarom kan het soms moeilijk zijn om het complete gebied tegelijkertijd te beveiligen. Stuffers Bewaking werkt daarom met opvallende dienstvoertuigen waarin de beveiligingsmedewerkers zich bevinden. Vanwege het roulerende tijdschema van de surveillance, is deze vorm van beveiliging erg effectief. Beheert u nou niet een heel bedrijventerrein, maar bent u de eigenaar van een afgelegen industrieel complex nabij Zaandam? Ook dit kunnen wij voor u optimaal bewaken. Door middel van portofoons wordt contact onderhouden met de centrale, welke bijvoorbeeld contact op kan nemen met de hulpdiensten.

Ook voor spoedopdrachten in Zaandam

Heeft u per direct beveiliging nodig? Wij snappen dit. Gevaar komt namelijk bijna nooit gepland. Daarom kunnen wij makkelijk inspelen op spoedgevallen. Wanneer er sprake is van een spoedgeval, leveren wij direct gediplomeerde beveiligingsmedewerkers in Zaandam en omstreken.

Professionele beveiliging in Zaandam op elk vlak

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u eindelijk een veilig gevoel bezorgt? Heeft u slapeloze nachten omdat u maar niet weet of uw bedrijventerrein in Zaandam wel veilig is? Stuffers Bewaking kan hier voorgoed een einde aan brengen. We staan u graag telefonisch te woord op: 020-6100062 of via de mail: info@stuffers.nl. Ook kunt u ons bereiken via het online contactformulier op de website, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.