Het beveiligingsbedrijf voor de juiste bewaking

Bent u op zoek naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf in de omgeving van Amsterdam? Kies dan voor de beveiligingswerkzaamheden van Stuffers Bewaking. Wij zijn een expert op het gebied van beveiliging en bewaking. Wij bieden uiteenlopende beveiligingsdiensten zoals bouwplaats beveiliging, bedrijfsbeveiliging, winkelsurveillance en objectbewaking. Tevens kunt u onze beveiligers inschakelen voor mobiele surveillance en alarmopvolging. Heeft u een spoedopdracht, wilt u profiteren van de beveiliging van een hondenbrigade of wilt u uw transport beveiligen? Wij zijn uw beveiligingspartner. Neem voor meer informatie over de diensten van ons beveiligingsbedrijf contact met ons op.

Bewaking door gediplomeerde beveiligers

Als beveiligingsbedrijf vinden wij het belangrijk om te werken met de beste mensen. Daarom zijn al onze beveiligers in het bezit van de juiste diploma’s. Wilt u een gebouw of complex beveiligen? Dan helpen wij u graag met onze objectbeveiliging. Door middel van een portofoon houden wij contact met de centrale. In het geval van calamiteiten zullen wij contact opnemen met de hulpdiensten. Wat zijn uw wensen wat betreft de beveiliging van een object?

Zekerheid met onze winkelsurveillance

Als winkeleigenaar kunt u te maken krijgen met diefstal en vernieling. Om dit te voorkomen kunt u gebruikmaken van onze winkelsurveillance. Het is bewezen dat door de aanwezigheid van beveiligingspersoneel het aantal diefstallen en vernielingen afneemt. Schakel ons daarom vandaag nog in! Ook wanneer u in het bezit bent van een afgelegen pand, kunt u te maken krijgen met diefstal of vernieling. Onze mobiele surveillance komt gelukkig graag voor u in actie. Ook de hondenbrigade van ons beveiligingsbedrijf kan die extra veiligheid geven die u wenst.

Wij beveiligen uw bouwplaats

Heeft u een bouwplaats en wilt u voorkomen dat er spullen worden gestolen wanneer u niet aanwezig bent? Schakel dan onze bouwplaats beveiliging in. Zij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de bewaking van uw bouwplaats. Wenst u hulp bij de aanname van de telefoon of het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers? Ga dan voor de receptiediensten van ons beveiligingsbedrijf.

Bel of mail ons beveiligingsbedrijf

Heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van ons beveiligingsbedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6100062 of te mailen via info@stuffers.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website. Wij willen u als beveiligingsbedrijf in de toekomst graag helpen met onze beveiligingsdiensten!