Beveiliging door Stuffers Bewaking

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf waar u terecht kunt voor een optimale bewaking van uw bezittingen? Dan zit u bij Stuffers Bewaking helemaal goed. Bij ons kunt u terecht wanneer u behoefte heeft aan beveiligingsdiensten als objectbewaking, bouwplaatsbeveiliging, bedrijfsbeveiliging of winkelsurveillance. Wenst u een mobiele surveillance, goederen beveiliging of alarmopvolging van uw pand? Wij staan voor u klaar. Wij kunnen zelfs voor extra beveiliging zorgen in de vorm van een hondenbrigade. Zo weet u zeker dat indringers op afstand blijven. Wat zijn uw wensen wat betreft de bewaking van uw eigendommen? Neem contact met ons op en geef uw behoeftes aan ons door.

De beste beveiligingsmedewerkers

Als beveiligingsbedrijf willen wij een optimale bewaking verwezenlijken. Door alleen de beste, gediplomeerde beveiligers in dienst te nemen, kunnen wij u verzekeren van een uitstekende beveiliging. Onze beveiligingsmedewerkers weten in iedere situatie op de juiste manier te handelen. Zo ook bij onze objectbeveiliging. Gedurende hun dienst houden zij contact met de centrale met behulp van een portofoon. Krijgen zij te maken met calamiteiten? Dan zullen zij de juiste hulpdiensten inschakelen.

De winkelsurveillance vermindert diefstal

Wanneer u in een winkeleigenaar bent, wilt u uw winkelwaar en de winkel zelf graag behoeden voor vernielingen en diefstal. Door onze winkelsurveillance kunt u de winkeldiefstallen en vernielingen terugdringen. Daarbij zorgt de aanwezigheid van een winkelsurveillance ook voor een veilig gevoel het winkelend publiek. Het is ook bewezen dat door de aanwezigheid van beveiligingspersoneel het aantal diefstallen en vernielingen afneemt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op! Bent u de eigenaar van een afgelegen pand? Ook dan kunt u te maken krijgen met diefstal en vernieling. Een goede bewaking in de vorm van een mobiele surveillance of hondenbrigade kan dan helpen.

De bewaking van uw bouwplaats

Ook voor het beveiligen van uw bouwplaats bent u bij ons in goede handen. Onze beveiliging is in staat om eventuele indringers buiten te houden en diefstallen tegen te houden wanneer u niet aanwezig bent. Heeft u behoefte aan hulp bij de aanname van de telefoon of het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers? Kies dan voor de receptiediensten van ons beveiligingsbedrijf.

Bel of mail voor een optimale beveiliging

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze beveiligingsbedrijf en onze diensten op het gebied van bewaking? Benader ons dan via 020-6100062 of mail naar info@stuffers.nl. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar met een optimale bewaking van uw eigendommen!